سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری غذای خشک فیدار بهش دادم که شنبه صبح که از خونه بیرون میرفتم به نظر میرسید حالش بده و با صدای بلند ناله میکرد! ولی در باز بود و رفت! فرداش پیداش نبود و فقط گوشه ی حیاط خونه دیدیم گلاب به روتون بالا آورده! تا امشب که دیدیم اومد پشت در و باز با ناله های بلند صدامون زد! رفتم دیدم اصلا تکون نمیخوره و شدیدا بی حال! فقط به سمت ظرف آبش رفت و یکمی آب خورد و باز هم ما آب جلوش گذاشتیم و فقط آب خورد… امکان مسمومیت وجود داره؟ 🥺 راستش از پس هزینه هاش برنمیام. راهی هست که بتونم تو خونه درمانش کنم و یا قرصی چیزی که هزینه زیادی نداشته باشه؟ 🥺

سلام وقت بخیر

امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره
بایدحتما آزمایش خون انجام بشه
با توجه به فرمایشات شما در منزل نمیشه کاری کرد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر بچه گربه من چند روزیه چشمش حالت نیم باز هست و ابریزش و ترشحات داره و یکمم پلک سومش بیرون و خیلیم ... سلام وقت بخیر ممکن هست به بیماری های ویروسی از جمله هرپس ویروس مبتلا شده باشد که درگیری چشم و دستگاه تنفسی ...
سلام من داشتم اسباب بازیای گربه رو مرتب میکردم بهم حمله کرد و چنگ انداخت بازوهام خراش برداشت واکسنهاشو کامل ... سلام وقت بخیر، به طور کل اگر در ارتباط با حیوانات زیادی در خارج از منزل هستین بهتر است واکسن هاری و کزاز زده ...
سلام برای مهاجرت به عمان حتما باید آزمایش تیتر هاری انجام بشه؟ سلام وقت بخیر بله تیتر هاری نیاز هست
سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض ... سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه ...