سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه سگ ماده دارم که امروز با یه سگ نر عقیم شده جفتگیری کرد میخواستم بدونم احتمال داره که حامله بشه

سلام وقت بخیر

اگر عقیم شده باشد خیر

یک امتیاز ثبت کنید
زالویی که به زبان سگ چسبیده و دهان سگ خونریزی میکند را چگونه بیرون اوریم? سلام وقت بخیر باید پس از تجویز دارو ارامبخشی از دهان خارج شود. آزمایش خون گرفته شود و در صورت نیاز داروی مناسب ...
سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ... سلام وقت بخیر با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم ...
سلام من سگم یک بند انگشت لواشک و یدونه بسکوییت ترد و یواشکی خورده خوشبختانه زود رسیدم اما همش داره بالا میاره ... سلام وقت بخیر التهاب معده پیدا کرده ۲۴ ساعت آب و غذا بهش ندید باید سرم تراپی و داروی التهاب معده براش تجویز ...
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم این امر می تواند به چند دلیل رخ بدهد ۱- مشکلات پوستی ۲- وجود جسم خارجی در محل مورد نظر ۳-اختلال رفتاری برای ...