سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن شکستگی و دررفتگی نیست و آمپول و کلسیم دی دادن,ولی گربم بدنش میلرزه،غذام نمیخوره

سلام وقت بخیر

باید حتما توسط دامپزشک متخصص مغز و اعصاب معاینه شود و احتمالا نیاز به اخذ ام ار ای داشته باشد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام ببخشید گربه من از ساعت چهار صبح استفراغ کرده بعد باز الان داره کف سفید بالا میاره میشه بهم بگین چطوری ... سلام وقت بخیر فعلا ۲۴ ساعت ناشتایی بهش بدید هم آب نخوره و هم غذا فقط مقداری یخ جلوش بذارید سپس مقداری برنج ...
اقا ما گربه زیاد داریم حالا جز گربه های خونه یه سریشون میرن بیرون الان ۳ روزه متوجه شدم یکی از گربه ها چشماش ... سلام با قرص‌های آرامبخش میتونید بیارینش برای معاینه
سلام من یه گربه دارم چند روز پیش یهویی صورتش تاول زد و صبح که بیدار شدم جایی که صورتش تاول زده بود ترکیده و ... سلام وقت بخیر گاهی لازم هست برای تشخیص دقیق نمونه پوستی اخذ شود جهت بررسی و معاینه دقیق پوستی به دامپزشکی ...
سلام وقتتون بخیر، گربه من الان دو سه روزه خیلی هم خودشو لیس میزنه و هم خودشو میخارونه. امشب اتفاقی روی شکمش ... سلام وقت بخیر احتمال ابتلا به قارچ پوستی وجود دارد لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه ...