سلام وقتتون بخیر، گربه من الان دو سه روزه خیلی هم خودشو لیس میزنه و هم خودشو میخارونه. امشب اتفاقی روی شکمش رو دیدم که دایره های سفید بطوری که انگار پوسته پوسته شده و یک جوش قرمز هم روی شکمش بود. لطفا بگید که آیا مشکل جدی ای هست یا خیر؟

سلام وقت بخیر

احتمال ابتلا به قارچ پوستی وجود دارد
لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر…سوالم اینه که اگر یک بچه گربه خیابانی ۲ ماهه یکی از چشم هاش بسته شده باشه…با مراجعه به ... سلام وقت بخیر، اگر بافت چشم سالم باشد بله درمان پذیر هست
سلام گربه ام حشره کش مایع به مقدار کم خورده و دو روزه اشتها داره ولی کم و دهنشم دو بار کف کرده الان کمی می لرزه ... سلام وقت بخیر سریعا جهت درمان و سرم تراپی به دامپشکی مراجعه کنین
سلام بچه گربه من نمیتونه شیر بخوره ظرف شیر که جلوش میزارم اصا لب نمیزنه فقط با شیشه شیر مبخاستم ببینم این تا ... سلام وقت بخیر، معمولا تا ۱- ۱/۵ ماهگی ممکنه به کمک جهت شیر خوردن نیاز داشته باشن
بچه گربه فکر کنم نزدیک های یک ماهش هست ، تا دو روز پیش حالش خوب بود ولی الان چشماش چرک کرده و غذا نمی خورد و ... سلام و وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...