سلام وقتتون بخیر، گربم زایمان کرده دوتا بچه اورده الان یک روزشونه، لیسشون میزنه همیشه هم کنارشون دراز میکشه اما اصلا ندیدم بهشون شیر بده، بچه هاش یکم بی حال شدن مامانشون دراز میکشه هرکار میکنم بچه ها پستوناشو نمیگیرن هی میخوابن ممنون میشم بگین چیکار کنم نگرانم؟!!

سلام وقت بخیر، به دامپزشک مراجعه کنید شاید بشه کمک کرد بچه ها از شیر مادر استفاده کنن در غیر این صورت شیر خشک مخصوص‌گربه تهیه کنید و طبق دستور دامپزشک استفاده کنید

4/5 - (4 امتیاز)
سلام خسته نباشید بنده یه گربه اسکاتیش ۳ماهو۷روزه دارم که الان دیدم پشت گوشش لبه های گوشش سفیدک زده ویه قسمتش ... سلام وقت بخیر ممکن هست مبتلا به قارچ پوستی شده باشد لطفا جهت ویزیت و تشخیص دقیق به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی ... سلام وقت بخیر احتمال گرمازدگی وجود دارد لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی ...
گربه من ۴ ماهشه وقتی خوابه با دماغ تنفس میکشه و صدای سوت میده حس میکنم دماغش کیپ شده و تنفس شکمیش هم یکم بیشتر ...
سلام میشه بجای غذای خشک دادن به گربه خودمون براش غذا بپزیم با دستور غذاهای مخصوص گربه؟ سلام وقت بخیر، بله غذای خانگی میتونید بدید.مرغ و (پوره سیب زمینی،برنج،ماکارونی) به صورت آب پر