سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز کمی بزرگه، عادی؟ (رفتارش یکم له له میزد صبح که تاالان خوب شده، غذا و آب هم خوب میخوره)

سلام وقت بخیر

ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه
در مورد مدفوع هم شربت لاکتولوز هر ۸ ساعت ۴ سی سی به همراه آب تا زمان مدفوع مصرف بشه
اما ادرار نکردم موضوع جدی هست و اگر تا ۲۴ ادرار نکرد حتما آزمایش خون و سونوگرافی انجام بشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام به بچه گربه ام پودرضد کک زدم بعد چند ساعت دیدم گربه ام سرفه میکنه و آب بالا اورد همچنان سرفه میکنه و کمی ... سلام وقت بخیر، براش بخور سرد بذارین به و مرور بهتر میشه
گربه پنج ماهه ای که تازه از خیابون نجات دادیم انگل داره مامانم میخواد بندازتش بیرون😭 انگل ها توی مدفوعش و ... سلام وقت بخیر روزانه به مدت ۵ روز هر ۲۴ ساعت به میزان یک چهارم قرص مبندازول ۱۰۰ مصرف بشه سپس دوهفته بعد دوباره ...
سلام وقتتون بخیر ببخشید بچه گربه من از طبقه دوم آپارتمان افتاده از کمر ب پایین لمس،دامپزشک نگاه کردن میگن ...
سلام وقت بخیر، من یه گربه تازگی به سرپرستی گرفتم، تقریبا یک ماه و نیم شه، شیر خشک میخوره، اما تازگی متوجه شدم ... سلام وقت بخیر باید کم کم غذای کنسروی و غذا خشک مخصوص بچه گربه شروع شود اگر علائمی مانند بی حالی بی اشتهایی ...