سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟

سلام وقت بخیر

احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده.
فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر خوب نشد توسط دامپزشک معاینه شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر برای تغذیه جوجه عروس هلندی به جز سرلاک تقویتی دیگه ای باید در تغذیه قرار بگیره و برای جلوگیری ... سلام وقت بخیر بعد از گذشت یک بازه زمانی میتوانید از اقلام غذایی پخته و نرم شده مثل حبوبات، عدس، نخودفرنگی، ...
سلام من بلبل خرما دارم چند روز پیش کردنشون تو کیف دوتاشون رفتم جایی بعد وفتی برگشتم تقریبا بعد ۲۰ دقیقه اینا ... سلام وقت بخیر، با توجه به توضیحات شما، قطعا پرنده باید توسط دامپزشک بطور کامل معاینه شود
سلام دو تا جوجه اردکای من گاها یه مایع سفید رنگ لزج دفع میکنن برای غذاشونم بهشون دونه پارس میدم سلام وقت بخیر، اگر پرنده ها علایم بیماری ندارند، فعلا نکته خاصی نباید باشد.
سلام یه طوطی گرینچیک دوماهه دارم، یه پاشو همش بالا میگیره و یکی دو روزه مدفوعش قرمزه،مریضه یا طبیعیه؟ سلام وقت بخیر، قطعا هردو علامت مطرح شده علایم نامطلوبی هستند. هرگونه درد و آسیب در پا، با علایمی مثل التهاب، ...