سلام وقتتون بخير سگ من توله ٢ماهه هست امروز بهش استخوان دادم بازي كنه سر استخوانه خورده الان نيم ساعتي شده ولي چيزي نديدم ازش خابيده فقط چيكار بايد بكنم عاديه يا نه؟چيكار كنم؟؟؟

سلام وقت بخیر

اگر در ۲۴ساعت آینده علایمی از استفراغ و بی اشتهایی دیدید حتما به دامپزشک مراجعه نمایید و عکس رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه
در صورت انسداد باید جراحی بشه
اما اگر کوچک باشه خودش دفع می‌کنه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام سگمو تازه خریدم دوماهشه فکر کنم پودل هست همش میره سمت اب و سعی میکنه بریزدش خیلی نفس نفس میزند در یک دیقه ... سلام وقت بخیر لطفا جهت معاینه ی قلب و ریه به دکتر دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام سگ من نژاد پامر خرسیه مرگ موش خورده و دکتر گفته هیستوجکت بزنیم ولی بعدش تشنج کرده و خوب نشده چیکار کن ... سلام وقت بخیر حتما باید سرم تراپی شود و دارو های وریدی بگیرد لطفا به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی ... سلام وقت بخیر شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید
سلام وقت بخیر من یه سگ شیتزو ۳ ساله دارم دیروز جایی گذاشتمش و پیش چندتا سگ دیگه بود که همه سالم بودن مطمئنم. ... سلام وقت بخیر با توجه با مواردی که فرمودید ، و اگر واکسن هاش رو هم به موقع تزریق فرمودید ، احتمال پاروو کم ...