سلام همستر من تازه زایمان کرده بود همه ی بچه هاش توی چند روز کبود شدند و مردند دلیلش چیه ؟

سلام علت های زیادی از جمله نارس بودن یا کمبود های مادر ممکنه وجود داشته باشه

یک امتیاز ثبت کنید
من یک لاک پشت ۶ ساله دارم، یک هفته هست که غذا اصلا نمی خوره چند روز قبل هم استفراغ خونی داشت و اصلا راه نمی رفت ... سلام وقت بخیر بهترین اقدام جراحی هست و در اکثر مواقع به خاطر شرایط محیطی قادر به تخم گذاری نیستند.
سلام،خرگوش من حدود دوروز میشه که شکمش باد کرده و اصلا میلی به غذا نداره،خیلی هم گوشه گیر شده و بیحال،شکمش ... سلام وقت بخیر، احتمال عفونت با انسداد در دستگاه گوارش هست و باید معاینه بشه.
وقتتون بخیر خرگوشم الان چند روزه هی آویزون دستم میشه، انگار که میخواد رابطه جنسی برقرار کنه نمیدونم نره یا ... سلام وقت بخیر، در خرگوش های نر مشکل اسپری کردن ادرار وجود داره و می توانیم عقیم سازی رو پیشنهاد بدیم. در خرگوش ...
سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید