سلام میشه لطفا راهنمایی ام کنید یه بچه خرگوش دارم گاهی بدنش مثل اینکه بهش برق وصل بشه میلرزه اوایل فکر میکردم سردشه ولی تو گرما هم اینطوری میشه

سلام وقت بخیر

تغییرات دما باعث میشه و خودشون تنظیم میکنن مگر تغییرات دمایی شدید باشه که حتی باعث مرگ میشه

4/5 - (1 امتیاز)
سلام من یه لاک‌پشت خزری دارم الان یک سال و نیم هست که دارمش هیچی رشد نکرده البته غذاش فقط گیاه بوده براش چه ... سلام وقت بخیر، باید شرایط نگه داریش بررسی بشه و در صورت امکان معاینه بشه
سلام خسته نباشید من یه خرگوش تازه خریدم پاش آسیب دیده و لنگ میزنه موقعه راه رفتن میشه راهنمایی کنین چیکار ... سلام وقت بخیر حتما معاینه بشه و در صورت نیاز رادیولوژی از اون ناحیه جهت بررسی بیشتر انجام بشه
نوزاد جوجه تیغی که هنوز چشم باز نکرده آیا شیر پاستوریزه میخوره یا برای آن ضرر داره تغذیه آن چیست سلام از شیر بچه گربه استفاده شود
سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگ ... سلام وقت بخیر علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی