سلام میخواستم بپرسم عروس هلندی من ۴ ماهش است سرما خورده اسهال هم داره امشب لرزش گرفته پف هم میکنه چی بدم بهش که خوب بشه

سلام وقت بخیر، با توجه به گزارشات شما، پرنده به واسطه ابتلا به بیماری، دچار کاهش وزن، لاغری و افت سطح قند خون شده که همه این موارد اورژانس محسوب می‌شود، لذا جهت درمان و نجات پرنده حتما باید پرنده بطور دقیق معاینه و نمونه مدفوع مورد معاینه قرار گیرد.

1/5 - (1 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر . بنده یک مرغ عشق دارم که ماده است . قبلا دچار خونریزی در برخی از مکان های بدنی می شد که بعدش ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط گزارش شده اوضاع پرنده حساس و بحرانی می‌باشد. برای جبران کمخونی قطره آهن و ...
سلان وقت بخیر در گوشه منقار طوطی برزیلی من یه زائده کوچک دیده میشه که ظاهرا خشک شده .میشه لطفا راهنمایی کنید ... سلام وقت بخیر، از زائده مورد نظر عکس یا فیلم با کیفیت ارسال کنید
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست ...