سلام میخواستم بپرسم آیا اشعه رادیو لوزی از حیوانات دام کوچک مثل سگ و گربه برای انسان مضره ؟ اگر درب اتاقی که عکسبرداری میکنن هنگام گرفتن عکس باز باشه ممکنه به افرادی که در اتاق مجاور هستن آسیب برسه ؟ایا اشعه به اونها هم میرسه؟ممنون میشم پاسخ بدید

سلام وقت بخیر، بله اشعه به انها هم می رسه ولی چون میزان اشعه مورد استفاده برای سگ و گربه با انسان متفاوت هست مشکلی پیش نمیاد

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر ببخشید قرص ملوکسیکام انسانی تجویز شده برای پرندم میخواستم سئوال کنم قرص را به چه شکل و چند روز ... سلام وقت بخیر ملوکسیکام انسانی برای پرندگان قابل اجرا می‌باشد فقط دوز مصرف باید دقیق تجویز شود و بهتره ...
سلام سگ من حامله است بردیمش پیش دامپزشک گفت یک هفته دیگه احتما زایمان کنه ولی هیچ نشانه ای از بارداری نداره ... سلام و وقت بخیر برای تشخیص قطعی حاملگی باید عکس رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه گاهی به علت کم بودن تعداد ...
سلام ببخشید مصرف قرص ملوکسیکام انسانی برای پرنده اشکالی نداره؟دامپزشک برای التهاب مفاصل پرنده ام تجویز کرده ... سلام وقت بخیر قابل استفاده می‌باشد ولی از نظر مدت زمان مصرف ملاحظات خاص دارو لحاظ گردد.
سلام ، خرگوش لوپ ما امروز 4 بچه کرده، ولی بهشون شیر نمیده سلام وقت بخیر، احتمالا غلظت هورمون پرولاکتین در خون مادر به حد کافی نرسیده، سعی کنید سینه های مادر را با دوشش ...