سلام من ی گربه dsh حدودا ۲۳ روزه دارم تنها تو جوب بدون مادر بود الان دارم ازش نگهداری میکنم و بهش شیر بدون لاکتوز میدم فقط جنسیتش دختره تازگی یاد گرفته موقعی ک میخواد بخوابه خودشو خم میکنه و جایی که جیش میکنه رو ب جایه پستان مادرش مک میزنه و میخوره و میخوابه 😐💔 و همین باعث میشه همش خیس باشه و فک کنم درحال مکیدن هم حیش میکنه فک کنم نمیدونم واقعا چیکار کنم این هنوز بچه اس و همش میخواد بخوابه و همش اینکارو میکنه میشه بگین مشکلی نداره اینکار؟

سلام وقت بخیر، متاسفانه منظور سوالتان را متوجه نشدیم.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من گربه م دیروز از طبقه ی سوم افتاده پایین از لحاظ ظاهری مشکلی نداره بجز لب بالاش یکم ورم کرده و زخم شده،دندوناش ... سلام و وقت بخیر، حتما رادیولوژی و سونوگرافی انجام بشه
سلام خسته نباشید.گربه من ۱سال و ۶ ماهه است و نره. گاهی اوقات گاز دردناکی میگیره.میخواستم بدونم بخاطر عقیم نکردنش ... سلام وقت بخیر معمولا گاز گرفتن رفتاری هست و گربه احساس شکار میکند اما اگر پرخاشگر شده و تمایل به گریز از ...
سلام وقت بخیر ، من یه توله گربه تقریبا ۳ هفته ای پیدا کردم ، خیلی بی حاله و میلی به شیر خوردن نشون نمیده ، با ... سلام وقت بخیر، بچه گربه ها اگر سالم باشند میل و اشتهای زیادی به خوردن شیر دارند. در صورت بی حالی و عدم اشتها ...
سلام وقتتون بخیر، من گربم دیشب زایمان کرد، تا الان که تقریبا 16 ساعت گذشته نه ادرار کرده نه مدفوع، شکمشم هنوز ... سلام وقت بخیر ابتدا باید با عکس رادیولوژی تعداد توله ها مشخص بشن که مطمئن بشیم توله ای جا نمونده باشه در ...