سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟

سلام وقت بخیر

شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند و بسیار علت های دیگر، لذا بهتر است مدتی صبور باشید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...
سلام من دوتا جوجه ماشینی داشتم تقریبا یک ماهه. همیشه سرحال و زرنگ بودن . دیروز یکیشون شروع کرد بی حال شدن و ... سلام و وقت بخیر از داروخانه دامپزشکی انروفلوکساسین ۱۰٪ یا فلورفنیکل یا ترکیب نئومایسین‌اُکسی‌تتراسایکلین ...
سلام ببخشیدمن یه عروس هلندی ۳ماهه دانه خور دارم چند دقیقه میشه که دانه میخوره یا اب میخوره بالا میاره چکارش ... سلام وقت بخیر احتمالا درگیری گوارشی داره ولی بهتره مراجعه حضوری داشته باشید تا بطور دقیق معاینه و بررسی ...
سلام من پرنده رو تازه گرفتم و همش دارم پرش رو می‌کنه و وقتی خودش رو تموم میده خونه در پرش میشه سلام وقت بخیر، احتمالا استحمام پرنده و رطوبت محیط کافی نیست. پرنده باید معاینه شود تا عامل این وضعیت مشخص ...