سلام من ی عروس هلندی تقریبا دو هفته ای دارم الان یکی دو روز هست غذا نمیخوره چنگدونشم پره و خالی نمیشه همش یه جا کز می‌کنه قبلش روی دست می‌نشست دنبالم راه میرفت و آواز هم میخواند ولی الان دیگه نه

سلام وقت بخیر

سرلاک ارائه شده مناسب نبوده و باعث انباشتگی چینه دان و عفونت شده، لذا در اولین فرصت بهتر است مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
ببخشید عروس هلندیم همین الانن جوهر خوردهه چکار کنمم سلام وقت بخیر، مایعات و قرص ذغال فعال به پرنده بدهید و فورا به دامپزشک مراجعه نمایید.
سلام خسته نباشد عروس هلندی من بعد از اینکه از قفس در آوردم بیرون شروع به پرواز کرد و به دیوار خورد و بعد از ... سلام وقت بخیر تمام این رفتارها متعاقب ضربه و تصادف می‌باشد، باید پرنده بطور کامل معاینه، رادیولوژی و داروی ...
۱جفت عروس هلندی دارم ناخن نر سیاه شده و ماده نفس نفس میزنه علش چیه؟ سلام وقت بخیر، ناخن پرنده نر احتمالا یا ژنتیکی یا در اثر ضربه سیاه شده. پرنده ماده یا درگیری تنفسی داره یا ...
سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟ سلام وقت بخیر شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند ...