سلام من ی عروس عروس هلندی داریم امروز از صبح خس خس می‌کنه و سپاس عوض شده مشکل از کجاست

سلام وقت بخیر

پرنده شما درگیری تنفسی دارد لذا برای درمان صحیح بهتر است به دامپزشکی مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندیم چرا نوک هاش را به هم میسابونه یا به میله قفس میمالونه سلام وقت بخیر این یک رفتار عادی در بین اکثر طوطی سانان می‌باشد لذا نگران نباشید.
سلام من عروس هلندی دارم نمیدونم چند ماهشه پس کلش کچله و نمیتونه پرواز کنه چکار کنم؟ سلام وقت بخیر لطفا از پرنده یک عکس، فیلم یا کلیپ با کیفیت ارسال نمایید.
سلام طوطی راهب من پاش شکسته الان 8روزه اتل بستن با چسب پارچه ای کی باید چسب رو باز کنم سلام وقت بخیر، در صورت آتل‌بندی درست و تجویز داروهای لازم، حداقل چهار هفته باید صبر کنید.
سلام من یه عروس هلندی دارم که کلا پرهاش داره می‌ریزه و همش در حال خارش بدنش هست علتش چی می‌تونه باشه ممنو ... سلام وقت بخیر پرنده مشکوک به بیماری فساد پر و منقار طوطی‌سانان می‌باشد لذا جهت اطمینان قطعی، انجام آزمایش ...