سلام من ی بچه گربه گرفتم هنوز دندون هاش در نیومده فک کنم کلا ی هفته از تولدش گذشته باشه امروز رو دستم بوده بعد چند دقیقه ک برداشتمش دیدم رو دستم چندتا جای زخم هستش زیاد عمیق نیست ولی میترسم باید چکار کنم ممنون میشم بهم جواب بدین.

سلام وقت بخیر، مشکلی نیست. شستن دست ها با صابون کفایت میکنه

4/5 - (2 امتیاز)
سلام عرض شد بجه گربه اي ي هفته اي است ك ب دنيا اومده توي حياطمون و مادرش رفته ي چشمش باز شده ولي يكي ديگه ن ،با ... سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی ...
سلام وقت بخیر خسته نباشید من شهرستانم یه گربه دارم فک پایینش تا بالای گردن ورم کرده فکر کردم زنبور یا چیز دیگه‌ای ... سلام وقت بحیر، متاسفانه تا زمانیکه از نزدیک ویزیت نشود، و عکس رادیولوژی گرفته نشود، نمیتوان راهنمایی صحیح ...
بچه گربه ۲ ماه دارم دستاش لکهایه قرمز داره خیلی با زبون لیست میزنه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر لطفا به دامپزشکی جهت ویزیت دقیق مراجعه بفرمایید چون ممکن هست قارچ باشد
قبل از بیهوش کردن حیوان برای هر اقدام پزشکی چه آزمایش‌هایی از آنها گرفته می‌شود؟ آزمایشاتی که ممکن است قبل از بیهوشی برای حیوان خانگی شما لازم باشد، معمولاً به وضعیت سلامتی عمومی حیوان و ...