سلام من یک گربه دارم متوجه شدم امروز روی گوشش دیدم که یه بخشیش سیاه شده و موی ان بخش ریخته و یکم قرمزه

سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه ممکنه قارچ یا انگل باشه

4.3/5 - (3 امتیاز)
درود. من گربمو ۵ روزه به سرپرستی گرفتم. وقتی خوابه دست و پاهاش یا بعضی اوقات سرش هم میلرزه.امروز فقط یکی از ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اخذ ازمایش خون کامل و معاینه توسط دامپزشک به مرکز دامپزشکی مراجعه بفرمایید گاها ...
سلام وقت بخیر. ما یک گربه داریم که میاد تو حیاطمون چند روزه که کم غذا میخوره و انرژی نداره خیلی تند تند نفس ... سلام و وقت بخیر، این علائم ناشی بیماری مزمن هست که باید ابتدا توسط دامپزشک معاینه شود. صدای قلب و ریه بررسی ...
سلام خسته نباشید دیروز ساعت ۱۲ ب گربم شیرش رو دادم کامل و قشنگ خورد ولی از دیروز تا الان هیچی نخورده بردمش ... سلام وقت بخیر تا ۱۲ ساعت بهش چیزی ندید بخوره و سپس در حجم کمتر غذاش رو شروع کنید اگر بی اشتهایی و استفراغ ...
سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.