سلام من یک ژرمن شولاین ده ماهه دارم که بهش دو ماه هست جوش میزنه جوشها فقط جای خاص نیست کل بدنش هست تعدادش کم بود مثلا دهتا ولی الان 30 تایی شده حداقل کک و کنه نیستولی نمیدونم چیه شدیدا خودش را میخارونه و گاز گاز میکنه دور مقعدش و گردنش بیشتر از جاهای دیگه هست و حدود 5 تا رو ستون فقراتش و چندتا روی پهلوش لطفا من را راهنمایی کنید

سلام وقت بخیر، باید از پوست نمونه برداری شود. به دامپزشک مراجعه کنید.

3.5/5 - (2 امتیاز)
با سلام. توله سگ حدودا دوماهه اشپیتز پامر امروز صبح گرفتمش و حدود ساعت ۳ بعدازظهر بهش مقدار کمی استخوان کاملا ... سلام وقت بخیر، به توله سگ ها نباید استخوان بدهید هنوز توانایی هضم و جذب استخوان براشون سخت هست و حتی ممکن هست ...
سلام وقتتون بخير سگ من توله ٢ماهه هست امروز بهش استخوان دادم بازي كنه سر استخوانه خورده الان نيم ساعتي شده ... سلام وقت بخیر اگر در ۲۴ساعت آینده علایمی از استفراغ و بی اشتهایی دیدید حتما به دامپزشک مراجعه نمایید و عکس ...
سلام توله سگ ژرمن تقریبا ۱ ماهه دمش زخم شده بود ما موقع حموم کردنش متوجه شدم بعد مو های اون قسمت کم شده بود ... سلام وقت بخیر درمان را تکمیل کنید به مرور بهتر میسه
سلام وقت بخیر سگ من نژادش فرنچ بولداگ هست ک توسط سگ ژرمن مورد حمله قرار گرفته و پهلوی آن گاز و سوراخ شده هست ... سلام وقت بخیر، اگر از ناحیه گوارشی خون ریزی داشته باشد باید اقدامات درمانی صورت بگیرد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...