سلام من یک مرغ مینای ۳ ساله دارم الان ۳ روزه که خیلی بی حاله همش کف قفس و اینور اونور میشینه و دهنش مداوم بازه انگار از دهن نفس میکشه

سلام وقت بخیر

احتمالا یک مشکل یا بیماری تنفسی مطرح می‌باشد. توصیه به مراجعه حضوری و معاینه بالینی می‌شود.

یک امتیاز ثبت کنید
پای عروس هلندی جوجه ۴۷ روزه آیا ضرب دیده باشد لنگ میزنه نیاز داره به دامپزشکی مراجعه کنم یا اینکه ۲/۳روز بگذره ...
سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم ... سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد ...
سلام عروس هلندیم یک ماهو نیمش هست الان دوروزه همش کف قفس هستش و چشمانش هم همش میبنده سلام وقت بخیر پرنده شما شدیدا بیمار و ناخوش احوال هست، قطعا به دامپزشکی مراجعه نمایید.
سلام خسته نباشید یه عروس هلندی دارم سه روزه که طوطی برزیلی خریدم امروز یکی از عروس هلندی هام کسل شده و می‌لرزه ... سلام وقت بخیر احتمال بروز بیماری با توجه به توضیحات وجود دارد. پرنده تازه وارد قرنطینه و پرنده بیمار به دامپزشکی ...