سلام من یک عروس هلندی دارم یک هفته میشه خریدم که اصلا جیغ نمی‌کشید اما چند روز بعدش دست به جیغ زدن کرد عروس هلندی وحشی بو رام نشده بود اول بار از قفس بیرون آمد بالش قیچی بود و یکم ترسید و وقتی داخل قفس انداختم دیگه جیغ نمی‌کشید همش میخوابه تروخدا کمکم کنید خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

احتمالا به دلیل استرس و احساس ناامنی پرنده دچار استرس جابجایی شده و سیستم ایمنی ضعیف و پرنده بیمار شده.
از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین ۱۰٪ تهیه و طبق راهنمایی داروخانه اجرا کنید، اگر بهتر نشد بطور حضوری مراجعه نمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من پرندم چند روزه حالش خوب نبود و بردمش دامپزشکی اون بهش داروی انسان داد رفته رفته حال پرندم ... سلام وقت بخیر سبب‌شناسی و اتیولوژی تشنج بسیار پیچیده بوده و نیاز به معاینات دقیق و استفاده از سایر ابزارهای ...
سلام حالتون خوبه تو رو خدا بهم جواب بدین😭😭😭شما تحصیل کرده این میدونید .. من یه عروس هلندی دارم اجی کوچیکم ...
سلام جوجه های طوطی عروس های من ۲۵ روزه هستند و دوباره جفت در حال جفتگیری هستند ،باید چیکار کرد برای جوجه ها ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط مولدین، میتوانید جوجه ها را جدا کرده و بطور دستی تغذیه و پرورش دهید.
سلام خسته نباشید من الان نزدیک 20 روزه عروس هلندی خریدم 3 ماهه خریدم ولی اصلا صداش در نمیاد یا جیک جیک نمیکنه ... سلام وقت بخیر احتمالا بخاطر جابجایی دچار استرس و مشکلات آن می‌باشد، باید مدتی صبور باشید در نگهداری از ...