سلام من یک راهب گرفتم نر هستی یک پاش انگشت اخر یک انگشت اخرو نداره انگشت وبقلش ناخن نداره ولی میتونه پا شو جمع کنه وچیزی رو بگیره پا دیگرش سالم هست چون نر هست در جفت گیرش ثاثیر داره یانه

سلام وقت بخیر، اگر پرنده تعادل و ایستایی لازم را در قفس و روی چوب داشته باشد، برای جفتگیری مشکلی نخواهد داشت.

3.5/5 - (2 امتیاز)
سلام من یک جفت طوطی برزیلی دارم که مدتی هست جنسیت نر این طوطی مدفوعی اسهال مانند که سفید رنگ هست داره و اکثر ... سلام وقت بخیر احتمال درگیری گوارشی بسیار مطرح است، از داروخانه دامپزشکی محلول انروفلوکساسین تهیه و طبق ...
سلام وقت بخیر پر و دم تعدادی از مرغ های بنده ریخته است.لطفا راهنمایی فرمایید سلام وقت بخیر، بهار فصل تعویض پر بوده و یک روند روتین می‌باشد. از یک مکمل ویتامین در کنار غذای روزانه استفاده ...
سلام بنده یک عروس هلندی دارم که ۸ ماهش بود که خریداری کردم و از بلندی افتاد و یکی از شاه پراش کنده شد (همراه ... سلام وقت بخیر شاه‌پر آسیب دیده را توسط باند و تجهیزات موجود در جعبه کمک‌های اولیه به مدت چند روز پانسمان ...
باسلام ببخشید من یه جفت عروس هلندی دارم (نر و ماده)سن نر ۶ماهه و سن ماده۴ماهه هست امروز که به راه رفتن ماده ... سلام وقت بخیر، احتمال ضرب دیدگی در اثر برخورد با اشیاء پیرامون مطرح است، اگر لنگش و عدم وزن گیری ادامه داشت، ...