سلام من یک خرگوش دارم که سی روزشه و نژاد لوپ هست شبی که گرفتم کاملا صحیحو سالم بود ولی امروز همش میخوره و میخابه و تحرک آنچنانی نداره مشکلی داره ؟

سلام وقت بخیر

این علامت که فرمودین یک علامت کلی هست و نمیشه به یک مورد نسبت داد
مهمترین مسئله محبط نگه داری و رژیم غدایی هست

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام خرگوشم دیروز زایمان کرد و بعد بی حال شد و ادرارشم خونی شده و نمیتونه به بچه ها شیر بده میخوام ببینم میتونم ... سلام وقت بخیر به مادر شربت کلسیم بدین خرگوش ها رو‌ با اتصال به سینه مادر وادار به خوردن شیر کنید در غیر ...
سلام خرگوشم همش میخابه خیلی بیحال شده دیگ مث قبل جنب و جوش نداره سلام وقت بخیر، سن، نژاد و جنسیتش رو بفرمایید
سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد ... سلام وقت بخیر از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه
باسلام، من بچه خرگوش گرفتم بهش غذا کاهو می دهم اما من ندیدیم تا به حال دستشویی کنه الان یک روز به نظر من دستشویی ... سلام وقت بخیر، غذای خرگوش یونجه هست و‌ دادن اینگونه غذا باعث انسداد در سکوم خرگوش میشه و‌ با توجه به اینکه ...