سلام.من یک جفت طوطی برزیلی دارم اینا تقریبا۲۰روزه دارن لونه گرم میکنن ولی تخم نمیزارن چیکار میتونم بکنم؟

سلام وقت بخیر

فعلا پرنده‌ها در فاز لانه گزینی هستند، در این بازه زمانی جیره غذایی تقویت بشود، قطره مینرال، مولتی ویتامین و آهن حتما استفاده شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام دستگاه دور کننده حشرات برای عروس هلندی ،قناری،کوتوله برزیلی ضرر داره؟ خیلی ممنون سلام وقت بخیر اگر باعث ناآرامی، کلافگی، بی قراری و ... نشده است حتمال زیاد خیر
سلام عروس هلندی من دو روز پیش یک عدد بادم زمینی خورد(قبلا هم سابقه خوردن ۳ عدد رو داشت) تخمه هم زیاد خورد و بعد ... سلام وقت بخیر احتمالا یک درگیری گوارشی وجود دارد. از قطره متوکلوپرامید ۲ قطره داخل دهان بریزید اگر خوب نشد ...
سلام خسته نباشید، یه سوال خدمت شما داشتم اونم اینکه یکی از اعضای خانواده ما آبله مرغان گرفته اند، میخواستم ... سلام وقت بخیر خیر نگران نباشید آبله مرغان انسان با پرندگان مشترک نیست و بلعکس.
سلام من یه جوجه بلبل خرما سرلاکی دارم یه پاش سالمه یکی دیگه انگار فلجه خوب میشه آیا؟ سلام وقت بخیر پایی که دچار مشکل هست باید توسط دامپزشک آتل بندی و مقید بشود