سلام من یک بچه گربه پیدا کردم ک بچه ها داشتن اذیتش میکردن… اوردمش و الان حدود یه هفتست که دارم ازش مراقبت میکنم . بهش پلت نمیدم کوچیک نیست یه ماهشه و بهش جیگر مرغ دادم… اما یکی از فامیلامون بهش دمبلیچه یا به اصطلاح ته مرغ و یا دم مرغ داده الان هیچ تحرکی نداره و بی اشتها شده لطفا کمکم کنید⭕⭕

سلام وقت بخیر، در بچه گربه ها نباید از جگر یا گوشت و مرغ به تنهایی برای تغذیه استفاده شود زیرا منجر به پوکی استخوان میگردد. اگر گربه شما راه نمیرود و درد دارد احتمال دارد به دلیل پوکی استخوان باشد. لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
من یه بچه گربه پیدا کردم هنوز یه ماهش نشده و همش میو میو میکنه و سرصدا توی خاکم دستشویی نمیکنه مشکلش چیه؟ سلام وقت بخیر گاهی بچه گربه ها به دلیل تغذیه نامناسب دچار نفخ و دلدرد میشوند که با داروی مناسب و تغذیه مناسب ...
سلام خسته نباشید خواهش میکنم جواب بدید گربه من از صب اسهال شدید آبکی زرد رنگ داره ولی غذا میخوره و غذاشم عوض ... سلام وقت بخیر، به غذاش مکمل پروبیوتیک اضافه کنید و در هر وعده مصرف بشه اگر تا ۳ روز بهتر نشد دامپزشکی مراجعه ...
گربه من dsh هست و یک سال و شش ماهه و چهار کیلو مولتی ویتامین و مالت( هر دو خمیر هست) چقدر و هر چند وقت یک بار بدم ... سلام وقت بخیر ویتامین هایی از قبیل تاپ تن و.. به صورت روزانه یا یک روز درمیان قابل استفاده هستن خمیر مالت ...
وقت بخیر سوال بنده این بود که امروزم گربم رو عقیم کردم نر هم هست و الان نزدیک به ۶ ساعت گذشته که گربم تکون خاصی ... سلام وقت بخیر، مدت زمان برگشت از بیهوشی به چندین مورد مربوط میشه از جمله نوع داروی بیهوشی، میزان داروی بیهوشی، ...