سلام من یک بچه گربه از توی خیابون پیدا کردم اول شیر می‌خورد بعد تونست مرغ بخوره ولی یکم پرخاشگر بود و مثلا بغلش میکردم گاز میگرفت یا یه دفعه میپرد که پامو گاز بگیره ولی حال خودش خیلی خوب بود بشدت فعال و سالم بود مدفوعش عادی بود و خیلی پر اشتها بود الان دیگه ندارمش فقط میترسم ازش هاری گرفته باشم لطفا کمک کنید و بگید اگه هاری داشته الان چیکار کنم و اینکه دو روز پیش ولش کردم رفت

سلام وقت بخیر

اگر با گربه های خیابان به طور مداوم در تماس هستین جهت رعایت اصول بهداشتی بهتر است واکسن هاری را دریافت کنین
اگر گربه که با ان تماس داشتین خودش سالم بوده بعیده که هاری داشته باشه و به شما انتقال بده بیشترین دلیل گاز گاز کردن بچه گربه ها به دلیل خارش لثه و بازی کردن میباشد

یک امتیاز ثبت کنید
سلام. گربه ام با یک موش خیابونی درگیر شده بعد موش دستشو گاز گرفته چیکار باید کنم؟! حتما لازم هست که پیش پزشک ... سلام وقت بخیر بله لطفا به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقت بخیر من یه گربه از سن دو هفتگی از حیاط همسایه پیدا کردم و در خانه نگه داری میکنم، الان تقریبا پنج ماهش ... سلام وقت بخیر برای هزینه ها لطفا با بیمارستان دامپزشکی تماس بگیرین
سلام چند روز پیش یه گربه باردار اومد تو حیاطمون سنگینه و به سختی راه میره اشتهاش خوبه و به نظافتشم میرسه ولی ... سلام وقت بخیر احتمال دارد نزدیک زایمان باشد در صورت ادامه داشتن این شرایط به دامپزشکی مراجعه کنین
سلام گربه‌م ۷ روزشه از صبح خیلی تند تند نفس میکشه و حتا آب بهش میدم درمیاره از دهنش و نمیتونه راه بره چیکارش ... سلام وقت بخیر ممکنه مایعات وارد ریه اش شده باشند استرس بهش وارد نکنید که بخواد بیشتر نفس نفس بزنه در اولین ...