سلام من یه ۴ تا گربه دارم ۳ تاشون کوچولو ان ۱دونش ۹ ماهشه و بزرگه و ماده بعد این گربه ۹ ماهه ما که تا حالا زایمان هم نکرده رفته یه گربه ۱ روزه برداشته اورده که تازه متولد شده و حتی چشماشم باز نمیشه بعد این گربه ۹ ماهم خیلی احساس مسئولیت میکنه اون گربه ۱روزه رو میگیره دهنش میبره پشت بخاری تمیزش میکنه و بهش شیر میده حالا سوال من اینه گربه ای که تا حالا زایمان نکرده تو پستان هاش شیر داره؟ خیلی نگرانم نمیدونم به اون گربه کوچولو شیر بدم یا شیر رو از اون گربه م دریافت میکنه آخه مگه میشه گربه ماده که تا حالا زایمان نداشته تو سینش شیر داشته باشه توروخدا جواب بدید خیلی نگرانم

سلام وقت بخیر

بله می‌تونه شیر داشته باشه نگران نباشید نرمال هست
سگ و گربه ها در طول دوره ای از سیکل جنسی ، سینه هاشون حتی بدون آبستی شیروار می‌تونه بشه
ولی ممکنه شیر کافی نباشه در کنارش شیر خشک هم بدین

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من یک گربه دارم متوجه شدم امروز روی گوشش دیدم که یه بخشیش سیاه شده و موی ان بخش ریخته و یکم قرمزه سلام وقت بخیر، باید معاینه بشه ممکنه قارچ یا انگل باشه
سلام من به چند تا گربه خیابونی غذا میدم که دو تاشون از ناحیه گوش انگار گل گرفته‌ رفتم گوگل با علائمی که سرج ... سلام وقت بخیر لطفا جهت اطلاع از هزینه ها با بیمارستان بخش پذیرش تماس حاصل فرمایید.
درود گربم سینش سفت شده بعد واگزاری دو تا بچش ینی مشخصه ک شسر مونده تو و سفت شده و یه بچه دیگه داره هنوز پیش خودش ... سلام وقت بخیر کمپرس اب سرد، چرب کردن نوک سینه با پماد آد و ماساژ دادن میتواند کمک کننده باشد
با سلام.الان متوجه شدم موی روی یکی از پاهای گربم خالی شده،ظاهرا خارش و سوزش نداره چون بی قراری نمیکنخ،من کک ... سلام وقت بخیر، جهت بررسی نمونه سطحی از اون ناحیه انجام بشه، شایع ترین عامل قارچ هست.