سلام من یه یک جفت مرغ عشق رنگین کمانی سفارش داده بودم از همون اول فضله اش به مخرج اش می‌چسبیدند و سینه کاردی بود الان حالش بدتر شده متاسفانه می‌ره کف قفس بی‌حالی پف می‌کنه لطفا کمک کنید واقعا من نگران م نکنه بمیره راستی نره

سلام وقت بخیر

با توضیحات شما قطعا درگیری گوارشی و عفونت روده مطرح می‌باشد. از داروخانه دامپزشکی داروی انروفلوکساسین تهیه و اجرا کنید.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام بخیر و خسته نباشید من یه روز هست دو تا جوجه 30 روزه مرغ مینا خریدم اینا یه مقدار بی حالن آیا این طبیعیه ... سلام وقت بخیر، قطعا هرگونه علایمی نظیر ضعف، بی‌حالی، بی اشتهایی، عدم خوردن آب و غذا طبیعی نیست و باید به دامپزشک ...
پای عروس هلندی جوجه ۴۷ روزه آیا ضرب دیده باشد لنگ میزنه نیاز داره به دامپزشکی مراجعه کنم یا اینکه ۲/۳روز بگذره ...
سلام یه خروس دارم تازگيا خیلی بی حال شده و تند تند نفس می کشه و اشتها شو از دست داده همچنین بال هاش هم حالت افتادگی ... سلام وقت بخیر، بخشی از مشکل به دلیل گرمای هوا است. حتما دمای محل نگهداری را خنک تر کنید، در آب پرنده آبلیمو ...
سلام من دم مرغ عشقم ریخته و یک گردی بزرگ جای دمش در آمده روش زخم شده مثل اینکه پر مانده باشه سلام وقت بخیر، از موضع جراحت چند عکس با کیفیت ارسال نمایید. در این مدت جراحت توسط پنبه تمیز و دهانشویه بدون ...