سلام من یه گربه ۹ ماهه دارم پرشینه. بخاطر ریزش مو دکتر براش امگا ۳ تجویز کرد دوره اول رو تموم کرد رفتیم برای دوره دوم برای همین از داروخانه انسانی براش دارو گرفتیم دارو قبلی هاش گرد بود زرد کمرنگ الان استوانه ای شفافه .مشکلی نداره بهش بدم ؟

سلام بله مشکلی نیست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام گربه من دوهفتشه بعد موقع دستشویی جیغ جیغ میکنه و دستشوییش زرد رنگه ولی ابکی نیستش یکمی شله چیکارش کنم ...
سلام خسته نباشید گربه من یه چند وقتی هست که فحل شده خیلی سر و صدا میکنه قبلا وقتی اینطوری میشد ۱ هفته ای خوب ... سلام وقت بخیر گربه ها با افزایش سن مدت زمان فحلی افزایش پیدا می‌کنه و در تمام مدت فصل فحلی که عمدتا بهار ...
سلام وقت بخیر بچه گربه من چند روزیه چشمش حالت نیم باز هست و ابریزش و ترشحات داره و یکمم پلک سومش بیرون و خیلیم ... سلام وقت بخیر ممکن هست به بیماری های ویروسی از جمله هرپس ویروس مبتلا شده باشد که درگیری چشم و دستگاه تنفسی ...
سلام وقت بخیر. ما یک گربه داریم که میاد تو حیاطمون چند روزه که کم غذا میخوره و انرژی نداره خیلی تند تند نفس ... سلام و وقت بخیر، این علائم ناشی بیماری مزمن هست که باید ابتدا توسط دامپزشک معاینه شود. صدای قلب و ریه بررسی ...