سلام من یه گربه ی ۸ ماهه نر دارم که عقیم نشده و احساس جفت گیری پیدا کرده اخیرا، تا پیش از این خارج از ظرف خاک ادرار نمیکرد اما الان گاها روی پلاستیک ها و یا لباس ها ادرار میکنه(نه یه صورت اسپری، به مقدار زیاد تر) میخواستم بدونم اگر عقیم بشه این مشکل رفع میشه؟ و اینکه به پلاستیک حساس شده و دوست داره رو مشمبا های پلاستیکی ادرار کنه گاها

سلام وقت بخیر، بله در اولین فرصت ممکن باید گربه حتما عقیم بشود قبل از اینکه این رفتار در گربه به صورت عادت دربیاید. ضمنا ادرار در مکانی به جز خاک ممکنه دلایل متفاوت دیگری نیز داشته باشه مانند عفونت های ادراری و … پس حتما ازمایش cbc و ادرار هم قبل از عقیم سازی صورت گیرد.

4/5 - (1 امتیاز)
سلام وقت بخیر بچه گربه ای که چشمش عفونت کرده چه باید کرد سلام وقت بخیر هر ۶ ساعت ۱ قطره از قطره چشمی سیپلکس استفاده کنین بعد از ۳-۴ روز اگر بهبود پیدا نکرد حتما به ...
زخم کرم‌زده حیوانات را چگونه درمان کنیم؟ در درجه اول درمان را به دامپزشک بسپارید. در صورتی که به درمان تخصصی دسترسی نداشتید، تمام کرم ها را خارج کنید، ...
سلام آیا یک چهارم استامینوفن پودر شده و باشیر مخلوط شده باعث مرگ بچه گربه میش؟ سلام وقت بخیر بستگی به وزنش داره از علائمش بی حالی و وجود خون در ادرار هست برای احتیاط به دامپزشکی مراجعه ...
سلام خسته نباشید من 18سالمه و ابله مرغون گرفتم میخواستم ببینم که ممکنه گربه ام مریضی از من بگیره اگه ازه چطوری ... سلام وقت بخیر، هیچ شواهدی مبنی بر اینکه ابله مرغان از انسان به گربه منتقل شود وجود ندارد.