سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس نیست که تهیه کنم اشکال نداره شیر گاو کم چرب رو با اب رقیق کنم بدم بخوره نمیخوام طوریش بشه

سلام وقت بخیر

نیازی به رقیق کردن نداره
شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه
به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ نده

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید من یک گربه رها شده تو خیابون پیدا کردم داخل دهنش افت سفید زده و غذا نمیخوره ایا دارو داره ... سلام وقت بخیر، باید از نزدیک ویزیت شود تا ماهیت آن تشخیص داده شود.
سلام من گربم شیش تا بچه بدنیا اورده فکر کنم دو هفته یا سه هفته شده الان یکیشون تا دیروز خوب بود همین امروز اشتهاش ... سلام وقت بخیر لطفا جهت تشخیص دقیق و دریافت دارو به دامپزشکی مراجعه بفرمایید
سلام خداقوت بچه ی گربمون 2ماهشه هیستمپری گرفته. چهار روز ویال دگزا و سفازولین به اندازه ی 4میل تزریق کردم و ... سلام و وقت بخیر، دارو های اشتباه میتونه باعث بشه. حتما به دامپزشک مراجعه کنید
بچه گربه فکر کنم نزدیک های یک ماهش هست ، تا دو روز پیش حالش خوب بود ولی الان چشماش چرک کرده و غذا نمی خورد و ... سلام و وقت بخیر، باید از نظر بیماری های عفونی و ویروسی ابتدا بررسی شود. در بچه گربه ها احتمال ابتلا به انواع ...