سلام من یه گربه دارم که fip گرفته هفته پیش اوردمش بیمارستان آزمایش داد درگیری کبدی داشت رنگ بینی و لثه و پوستش خیلی پریده بود. کم خونیم داشت. به تغذیه ش یه کم رسیدم درمانشو ادامه داد بهتر شد رنگ بینیش به سمت صورتی رفت و سرحال بود. دیروز توی کلینیکی که میرم بهش بیهوشی دادن که انژیوکتش رو عوض کنن خیلی بدتر شده از بعد به هوش اومدن رنگ بینیش کاملا سفید شده همش قایم میشه و میخوابه. چیکار کنم؟ روز شونزدهم تزریق رمدسیوره و آب شکمیش کاملا جمع شده

سلام وقت بخیر

فعلا کاری خاصی نمیشه انجام داد
همان درمان اف آی پی باید ادامه پیدا کنه

4/5 - (1 امتیاز)
درود وقت بخیر بچه گربه من 1ماهشه و تقریبا دو روز بیحال و تلو تلو ومیخوره فکر کردم،گرما زده شده ولی آب و شیر ... سلام وقت بخیر اگر به طور کامل دچار بی اشتهایی شده لطفا برای سرم تراپی به دامپزشک مراجعه بفرمایید
سلام وقتتون بخیر خدا قوت حقیقتش یه گربه بیرون از خونه داریم که گاهی میادو بهش آب و غذا میدیم!و این روزا مقداری ... سلام وقت بخیر امکان مسمومیت ، مشکلات کبدی و مشکلات کلیوی وجود داره بایدحتما آزمایش خون انجام بشه با توجه ...
سلام گربه من حدودا سه هفته پیش زایمان کرد و چهار تا بچه به دنیا آورد چشم های یکی از بچه ها یکیش باز نشده ،یکی ... سلام وقت بخیر، اگر میتوانید با پنبه مرطوب ارام ارام پلک ها را بکشید تا باز شود در غیر اینصورت به دامپزشکی مراجعه ...
گربم عفونت گوش داره دکتر گفتن ۷روز گلیسرین و بعد ۱۰ روز سیپلکس بریزم ولی هنوز خوب نشده و خارش و سیاهی داره ... سلام وقت بخیر باید به دامپزشکی مراجعه کنین و از گوش نمونه برداری بشه و معاینه بیشتری بشه