سلام من یه گربه دارم چند روز پیش یهویی صورتش تاول زد و صبح که بیدار شدم جایی که صورتش تاول زده بود ترکیده و مویی در اون قسمت صورتش وجود نداره میخوام بدونم بیماری پوستی داره؟

سلام وقت بخیر

گاهی لازم هست برای تشخیص دقیق نمونه پوستی اخذ شود
جهت بررسی و معاینه دقیق پوستی به دامپزشکی مراجعه بفرمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من می‌خوام از یک گربه 1 ماهه نگهداری کنم ولی نمیدونم چه زمانی و توی چه سنی چه واکسنی داره ممنون میشم راهنمایی ... سلام وقت بخیر واکسیناسیون گربه از ۶ الی ۸ هفتگی شروع می شود ۳ دوز واکسن چندگانه باید در ماه های دوم ، سوم ...
سلام من به تازگی یک گربه رو به سرپرستی گرفتم و خیلی شیطونه و کلا وقتشو بیرون میگذرونه ولی بخاطر گرما یکم حالش ... سلام وقت بخیر با یک بار اتفاقی نمی‌افتد اگر علایمی از استفراغ و بی اشتهایی و اسهال نداره لازم نیست کاری ...
سلام.‌یه‌ بچه گربه تو حیاط مون چند ماهه هست امروز دیدم حالش بده و میل زیادی به اب داره درحدی که خیس بود وقتی ... سلام وقت بخیر احتمال گرمازدگی وجود دارد لطفا در محل خنک باشد اگر همچنان دچار همین علائم بود و بی حالی و بی ...
سلام از چند روزگی میتونم گربمو بشورم؟الان زیر 20روزشه سلام وقت بخیر سن خاصی مطرح نیست فقط به افت دما حساس هستن بعد از ۴۰ روزگی بهتره