سلام من یه لاک‌پشت خزری دارم الان یک سال و نیم هست که دارمش هیچی رشد نکرده البته غذاش فقط گیاه بوده براش چه غذایی تهیه کنم که براش مفید باشه

سلام وقت بخیر، باید شرایط نگه داریش بررسی بشه و در صورت امکان معاینه بشه

یک امتیاز ثبت کنید
سلام امروز وقتی پیش خرگوشم رفتم دیدم مدفوعش شل شده است و ممکنه به خاطر خوردن بیش از حد کاهو باشه؟ سلام وقت بخیر، غذای اصلی خرگوش ۸۵٪ یونجه هست. مصرف بیش از اندازه از سبزیجات مخصوصا کاهو میتونه باعث اختلال ...
یک خرگوش دوماهه دارم.. الان نگاه کردم دیدم ادرار خون کف قفسشه دلیلش چی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، وجود خون در ادرار حاکی از مشکلات مثانه و رحم باشه. همچنین ضربه نیز میتونه چنین مشکلی ایجاد شه. ...
سلام وقت بخیر من امروز متوجه شدم که مجرای ادراری خرگوشم خیلی ورم کرده و قرمز شده میشه علتش و درمانی بهم بگ ... سلام وقت بخیر علت های مختلفی از جمله عفونت/رسوبات ادراری یا مشکلات پوستی
وقتتون بخیر خرگوشم الان چند روزه هی آویزون دستم میشه، انگار که میخواد رابطه جنسی برقرار کنه نمیدونم نره یا ... سلام وقت بخیر، در خرگوش های نر مشکل اسپری کردن ادرار وجود داره و می توانیم عقیم سازی رو پیشنهاد بدیم. در خرگوش ...