سلام من یه عروس هلندی سه ماهه دارم از وقتی سرلاکی بود خودمون بزرگش کردیم خیلی عادیو شیطون و دستی بود بعد از یه مدت خارش بدنش زیاد شد الانم پرخاشگر شده و پر ریزی شدید داره حتی شاه پر هاشم میریزه از بابت غذای سالم پسته بادام و.. میخوره و غذای خوبی داره لطفا راهنمایی کنید

سلام و وقت بخیر با توجه به توضیحاتی که دادید بهتره که از پر های افتاده عکس و فیلم با کیفیت ارسال کنید چون آیتم های مختلفی میتونه مطرح باشه و بر اساس تصاویر ارسالی شما مواردی که احمال بیشتری هست وجود داشته باشه، گفته بشه.

4.2/5 - (4 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر، اردک پرت شد بعد از یک روز الان میبینم لنگان راه میره، چیکار کنم خوب بشه؟ سلام وقت بخیر احتمالا به دلیل ضرب دیدگی پا، دچار لنگش شده. فعلا قطره مولتی ویتامین و شربت کلسیم بدهید اگر ...
آیا برنج برای پرندهگان خوب است سلام وقت بخیر برنج میزان کربوهیدرات و نشاسته بالایی دارد لذا در درازمدت موحب افزایش وزن، کبد چرب و چاقی ...
سلان وقت بخیر در گوشه منقار طوطی برزیلی من یه زائده کوچک دیده میشه که ظاهرا خشک شده .میشه لطفا راهنمایی کنید ... سلام وقت بخیر، از زائده مورد نظر عکس یا فیلم با کیفیت ارسال کنید
سلام من عروس هلندی دارم که الان استفراغ میکنه چیکار کنم؟ سلام وقت بخیر، استفراغ یک نشانه از یک عفونت گوارشی یا مسمومیت می‌باشد. حتما به دامپزشک پرندگان مراجعه شو ...