سلام من یه عروس هلندی دارم تازه خریدم 8 ماهس که امروز وقتی بلند شد جنب و جوش زیادی داشت کمی هم جیغ زد اندازه 4 یا 5 بار بعد کمی از پر هاشو رو با نوکش خاروندن چند تا پر اضافه و کوچکم ریخت یه لرزش خیلی کمی هم داره الان بعد یه مدت آروم شده و یک جا نشسته اینا طبیعیه

سلام وقت بخیر

رفتارهای توصیف شده تا حد زیادی عادی و طبیعی می‌باشند.

یک امتیاز ثبت کنید
من یه جوجه کوچیک دارم که دقیقاً نمی‌دونم چند روزشه امروز صبح که از خواب پا شدم یدم که نشسته و خوابیده هر چقدر ... سلام وقت بخیر در واقع پرنده خواب نیست بلکه به دلیل ابتلا به یک بیماری عفونی، دچار ضعف، افت قند و فشار شده ...
سلام یه عروس هلندی دارم تقریبا ۳یا ۴ ماهشه بعد دیروز لز تو قفس درش آوردم پرواز گرد بعد اومد پهلو من نشست وقتی ... سلام وقت بخیر لطفا یک فیلم کوتاه و با کیفیت از رفتار یا عارضه مد نظر ارسال کنید.
سلام من ی مرغ عشق بهم هدیه دادن گفتن ماده است و براش ی نر خریدم ولی اصلا آواز نمی‌خوانند مشکل چیست؟ سلام وقت بخیر شاید از نظر تغذیه جیره به اندازه کافی غنی نیست یا پرنده‌ها به آمادگی بدنی کافی نرسیده‌اند ...
سلام عروس هلندی من دو روز پیش یک عدد بادم زمینی خورد(قبلا هم سابقه خوردن ۳ عدد رو داشت) تخمه هم زیاد خورد و بعد ... سلام وقت بخیر احتمالا یک درگیری گوارشی وجود دارد. از قطره متوکلوپرامید ۲ قطره داخل دهان بریزید اگر خوب نشد ...