سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی که خورده بود بالا اورد. بعدش یه بار دیگه هم بالا اورد. الانم سرشو تکون میده که بالا بیاره ولی دیگه چیزی نخورده که بخواد بالا بیاره. بی حال شده از سر شب و غذا نخورده باید چیکار کنم

سلام وقت بخیر، احتمال عفونت گوارشی یا حتی مسمومیت وجود دارد، جهت تشخیص قطعی باید مراجعه و پرنده معاینه گردد.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقتتون بخیر من یه جوجه اردک دارم دیروز قفسش از ۱.۵ متری افتاد ،دیروز مشکلی نداشت اما امروز یکم لنگ میزنه ... سلام وقت بخیر، احتمالا در اثر افتادن قفس، پا دچار ضرب دیدگی شده و بهتره توسط دامپزشک معاینه و بهدجهت شکستگی ...
سلام وقت بخیر جوجه مرغ من چند روزیه بال هایش آویزونه ،همش میفته ،مدفوعش لکه ها قرمز داره ،بیرون هم میبرمش ... سلام وقت بخیر اگر لکه‌های قرمز در مدفوع به رنگ خون و مشابه آن باشد، نشانه‌ای از یک عفونت گوارشی یا آسیب ...
بلدرچین کوهی دارم ماده به هفته میشه مریض است غذا نمی خوره همیشه چرت میزنه داخل فضله پرنده لکه سفید و خلت است ... سلام وقت بخیر پرنده مشکل گوارشی دارد، از داروخانه دامپزشکی پودر نئومایسین اُکسی‌تتراسایکلین تهیه و طبق ...
سلام دو تا جوجه اردکای من گاها یه مایع سفید رنگ لزج دفع میکنن برای غذاشونم بهشون دونه پارس میدم سلام وقت بخیر، اگر پرنده ها علایم بیماری ندارند، فعلا نکته خاصی نباید باشد.