سلام. من یه سگ 9 ساله دارم بعضی لثه هاش تحلیل رفته دهنشم بوی گوشت گندیده میده البته چندروزی هست از ژل آنزیمی استفاده میکنم برای رفع بوی دهان موثر بوده خواستم بپرسم نیاز هست درکنار این ژل یک دوره آموکسی سیلین مصرف بشه چون فعلا امکان مراجعه به کلینک ندارم به چند دامپزشک شهرستان هم مراجعه کردم میگن تخصص ما نیست. اگه میتونه استفاده کنه با چه دوزی و چه مقدار چون فقط شربت میخوره, شربت مخصوص حیوانات هم تو داروخونه های دامپزشکی شهر پیدا نمیشه فقط آموکسی سیلین انسانی موجوده. وزن حیوون حدود 7 کیلو باتشکر

سلام وقت بخیر

شربت کوآموکسی کلاو ۳۱۲ ، هر ۱۲ ساعت ۳ سی سی تا ۷ روز
ولی حتما به یک دامپزشک مراجعه نمایید

5/5 - (1 امتیاز)
سلام پای سگم قسمت بین ناخنها زخم شده از بس میلیسد قرمز شده دلیل و درمان رو میخواستم سلام وقت بخیر دلایل مختلفی میتواند وجود داشته باشد. میتواند مشکلات پوستی ناشی از عفونت‌های قارچی، باکتریایی ...
چگونه خانه را برای حیوانات امن کنیم؟ گیاهان سمی را از محیط خارج کنید، کابینت های مواد شیمیایی را قفل کنید و اشیاء کوچک و نوک تیز را دور از دسترس ...
سلام سگم پامراشپیتز وتازه پنجاه روزشه و کوچولو.الان یه روزه که اسهال داره مایع زرد و آبکی. فعلا فقط شیر خشک ... سلام وقت بخیر، ممکن است اسهال در اثر بیماری ویروسی باشد و باید بلافاصله دارو های مربوطه را مصرف کند. لطفا به ...
سلام توله سگ ژرمن تقریبا ۱ ماهه دمش زخم شده بود ما موقع حموم کردنش متوجه شدم بعد مو های اون قسمت کم شده بود ... سلام وقت بخیر درمان را تکمیل کنید به مرور بهتر میسه