سلام من یه سگ شیتزو دارم نره و چند هفته دیگه یک سالش میشه از سه ماهگی به سرپرستی گرفتمش و چهار ماهگی جای دستشوییشو کاملا یاد گرفته و اصلا خطا نداشته ولی الان یهو چند روزه نمیره سرا جاش دستشویی کنه و جاهای مختلف خونه دستشویی میکنه

سلام وقت بخیر

اگر استرس خاص مثل تنها گذاشتن ، رفت و آمد های زیاد و … ایجاد شده ، سعی کنید برطرف کنید.
حتما موقعی جای درست دستشویی می‌کنه تشویقی بدین بهش

یک امتیاز ثبت کنید
چگونه می‌توانیم از فرار حیوان خانگی از خانه یا حیاط جلوگیری کنیم؟ مطمئن شوید که تمام درها و پنجره‌ها به طور ایمن بسته شده‌اند. حتی‌الامکان برای حیوانات خانگی ریزتراشه کار ...
سلام من دو روز پیش موهای سگمو زدم بعد از اون روز سگم شروع میکنه دور آلت تناسلیش و دمش رو میلیسه حتی نمیتونه ... سلام وقت بخیر ممکنه به موزر آلرژی داده باشه یا ممکنه زخمی در ناحیه ایجاد شده باشه باید ویزیت بشه
سلام سگ نژاد افغان دارم این حیون زنجیر دورگردنش گیر کرده و وحشی شده نمیتونم نزدیکش برم که زنجیروببرم واینکه ... سلام وقت بخیر، باید زنده گیر حیوان شما رو با دارو مقید کنه راه دیگه ای نیست
سلام..امروز یک توله سگ بومی کوچک اندازه یک گربه از زیر در وارد حیاط خانه ما شده..من مادرش پیدا نکردم و تا حالا ... سلام وقت بخیر شکم به احتمال زیاد این طور که میفرمایید مشکلی ندارد ولی اون حشرات که فرمودید ، کک هستند باید ...