سلام من یه سگ شیتزودارم ازدیشب رفتارش یجوری شده مارونمیشناسه همش‌راه میره دورخودش میچرخه صداش میکنیم هیچ عکس العملی نشون نمیده اصلاتاصبح نخوابیده واصلاننشسته هیچی هم نخوره حتی اب‌ خیلی نگران

سلام وقت بخیر

باید توسط دامپزشک معاینه بشه و آزمایشات کامل انجام بشه
در صورت نرمال بودن آزمایشات ، باید با معاینه دقیق، داروی اعصاب تجویز بشه

یک امتیاز ثبت کنید
وقت بخیر سگ ماده دارم با نژاد شیتزو پامر ۷ ماهش هست و ۱۰ روزی هست که پریود شده جفت گیری داشته و در حال جفت گیری ... سلام وقت بخیر، بعد از ۳۰ روز سونوگرافی شکمی جهت تایید آبستنی و در صورت تایید ویزیت داخلی و بررسی محوطه‌ی لگنی ...
سلام سگی دارم در شهرستان که دو روزه که چشم‌هاش سرخ شده و از دیروز اسهال خونی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که ... سلام وقت بخیر برای اسهال خونی حتما باید سونوگرافی و آزمایش خون انجام بشه و سپس سرم تراپی و آنتی بیوتیک ت ...
سلام سگم دو روز پیش دوتا طوله زاییده یکیش مرده ب دنیا اومد اون یکی هم دو روز بعد مرد ..حالا ۴۸ساعته سگم اب هم ... سلام وقت بخیر، نیاز به آزمایش و سونوگرافی هست
سگم هر دوهفته یبار یا بعصی موقع هفته ای دوبار تشنج میکنه ‘ تشنجاش اوایل زیاد نبودن مثلا ماهی یکبار و اونقد ... سلام وقت بخیر، تشنج در سگ علت های مغزی و غیر مغری داره. حتما ابتدا به جایی که دامپزشکی سگ و گربه دارن مراجعه ...