سلام. من یه دونه بچه گربه دارم که از چشم سمت راستش آب میاد و قرمز شده چی باید بهش بدم تا خوب بشه؟

سلام و وقت بخیر، عفونت چشم در بچه گربه ها علل مختلفی داره ، بخصوص اگر ویروسی باشه ممکنه تا مراحل خطرناک و نابینایی پیش بره. فعلا قطره چشمی کلرامفنیکل هر ۶ ساعت به هر چشم بندازید و در اولین فرصت حتما ویزیت بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام روز بخیر ، گربه من تازه دیروز زایمان کرده و رفته تویه انباری کوچیکی که تو حیاط هست زایمان کرده اونجا پره ... سلام وقت بخیر بهتر هست پیداشون کنین و مطمئن شوید که مادر به بچه ها شیر میدهد و به خوبی از انها مراقبت میکند چون ...
سلام من لب پایین گربم یه مدتیه خیلی بدجور ورم کرده از جی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر گاها ممکن هست به دلیل گاز گرفتن یا فرو رفتن دندان بد فرم در لب این اتفاق رخ بدهد لطفا جهت معاینه ...
سلام من یه گربه پیدا کردم خیلی کوچولو هستش و من شیر بدون لاکتز یا شیر خشک مخصوص گربه ندارن و اصلا برام دردسترس ... سلام وقت بخیر نیازی به رقیق کردن نداره شیر کم چرب بدون لاکتوز هم خوبه به شرطی که بهش حساسیت. و اسهال و استفراغ ...
سلام وقت بخیر ما یه بچه گربه پیدا کردیم چند روز اول خوب غذا می‌خورد اما الان فقط آب میخوره و آب رو می‌ریزه ... سلام وقت بخیر، در صورت ادامه تا ۲۴ ساعت آینده و بی اشتهایی حتما به دامپزشک مراجعه نمایید.