سلام من یه خرگوش لوپ ۵ ماهه دارم که جدیدا یه زخمهایی ار دستش شروع شد که به پا و نوک گوشها و بینیش هم رسیده و با توجه به مالب اینترنتی جرب یا قارچ میگن به این بیماری ؛ راه حلی برای درمانش در منزل هست ؟

سلام وقت بخیر

جرب هست و‌نیاز به درمان تخصصی داره
قابل حل هست و درمان داره
ضمنأ قابل انتقال به انسان هست

یک امتیاز ثبت کنید
سلام خسته نباشید آیا به خوکچه می تونم گوشت بدم؟ سلام وقت بخیر خیر یونجه - گوجه یا فلفل دلمه یا هر دو جز غذای اصلی هست
سلام ماهی قرمز دارم چند روزیه خیلی بی حاله خیلییی زیاد چیکارش کنم چهارتا پیش همن یکیشون اینجوری شده احساس ... سلام وقت بخیر، اگر شکم متورم و متسع باشد احتمال بارداری مطرح است ولی اگر روند شنا کردن ماهی دچار اختلال باشد، ...
سلام وقت بخیر ما یه خرگوش ۱ ماهه چن روز پیش خریدیم.تا پریروز حالش کامل اوکی بود و خیلی سرحال بود.بازی میکرد ... سلام وقت بخیر از نطر پاستورلا و ای کانیکولی که بیماریه انگلی هست برسی بسه و درمان براس انجام بشه
یک خرگوش دوماهه دارم.. الان نگاه کردم دیدم ادرار خون کف قفسشه دلیلش چی میتونه باشه؟ سلام وقت بخیر، وجود خون در ادرار حاکی از مشکلات مثانه و رحم باشه. همچنین ضربه نیز میتونه چنین مشکلی ایجاد شه. ...