سلام من یه خرگوش دارم حدودا چهار ماهشه هروقت بهش کاهو میدیم یدفه انرژی میگیره شروع میکنه به جنب و جوش تا الان برام عادی بود و میگم صرفا انرژیشو بیشتر میکنه ولی امروز ک بهش دادم شروع کرد پرخاش کردن با عروسکش دعوا میکرد بدو بدو میکرد ولی نه دویدن عادی انکار که اختیارش دست خودش نباشه اونجوری مثلا داشت گوششو میخاروند یدفه انگار یکی پرتش کرده باشه دوید رفت یه گوشه ی دیگه از خونش میخواستم بپرسم کاهو تاثیر خاصی روی مغز خرگوش داره؟ چون ما زیادم بهش نمیدیم یروز در میون دو پر کاهو بش میدیم

سلام وقت بخیر

لطفا کاهو ‌از رژیم غذاییش حذف بشه

4.5/5 - (2 امتیاز)
سلام وقت بخیر خرگوش من مدتی هست که داخل لب بالاش تورم سیاهی هستش علتش چی هستش باید چه کاری انجام بدم واینکه ... سلام وقت بخیر احتمالا ناشی از یه زخم هست و‌ بهتره معاینه بشه فعلا میتونن با دهان شویه او‌ن ناحیه رو ضد عفونی ...
سلام امروز اردکم بغلم بود از دستم افتاد پایین الان لنگ لنگان راه میره امکان داره پاش شکسته باشه ؟ هزینه جراحیش ... سلام وقت بخیر، اگر راه میرود، احتمال ضرب دیدگی و کوفتگی بیشتر مطرح است ولی اگر روی پای مجروح وزن‌گیری ندارد، ...
سلام من یک خرگوش دارم تازه گرفتمش میخواستم بدونم باید کناره هاي چشم خرگوشم را تمیز کنم؟ سلام، خیر نیازی نیست
سلام وقت بخیر یه خرگوش نر دارم موهای زیر دم و پاهاشا کنده دلیلش چیه باید چیکار کنم براش سلام وقت بخیر لطفا از جنسیت کامل مطمئن بشین این موضوع در خرگوش های ماده در زمان آبستنی /آبستنی کاذب رخ م ...