سلام من یه جوجه گنجشک که از لونه افتاده بود پیدا کردم. برنج رو لِه کردم و با آب خیلی کم قاطی کردم و با قاشق کوچیک بهش دادم و خورد. زیاد هم نخورد. الان گذاشتمش داخل یه سطل به ارتفاع ۱۵ سانت دیواره. داخلش پارچه انداختم و جوجه گنجشک رو گذاشتم داخل سطل. الان جوجه گنجشک یه رفتاری داره که انگار داره خفه میشه. دهنش رو باز میکنه و به حالت داد زدن سرش رو میاره بالا ولی هیچ صدایی ازش در نمیاد. تند تند به پهلو سمت راستش هم میخوابه. داستان چیه؟

سلام وقت بخیر

احتمالا در پروسه غذارسانی، بخشی از غذا وارد مجرای تنفس شده و موجب بروز حالات خفگی شده است، اگر در طی چند دقیقه این حالت رفع نشد حتما به دامپزشکی مراجعه کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلان وقت بخیر در گوشه منقار طوطی برزیلی من یه زائده کوچک دیده میشه که ظاهرا خشک شده .میشه لطفا راهنمایی کنید ... سلام وقت بخیر، از زائده مورد نظر عکس یا فیلم با کیفیت ارسال کنید
سلام وقت بخیر‌.من جوجه خروس ۳ ماهه ای دارم که وقتایی ک بعد از نشستن و استراحت کردن میخواهد بلند شود,دچار مشکل ... سلام وقت بخیر، احتمالا پرنده شما دچار عدم توازن ویتامین و مینرال می‌باشد، ترجیحا ۳ روز در هفته مکمل‌ها ارائه ...
سلام عروس هلندیم دو سه روزه بی حا و بی اشتهاس و یه گوشه پف میکنه چرت میزنه و مدفوعش فرق کرده چجوری متوجه بشم ... سلام وقت بخیر پرندتون درگیری گوارشی داره و احتمالا در صورت عدم مداوا بسیار لاغر خواهد شد، از داروخانه دامپزشکی ...
سلام وقتتون بخیر . بنده یک مرغ عشق دارم که ماده است . قبلا دچار خونریزی در برخی از مکان های بدنی می شد که بعدش ... سلام وقت بخیر با توجه به شرایط گزارش شده اوضاع پرنده حساس و بحرانی می‌باشد. برای جبران کمخونی قطره آهن و ...