سلام من یه جوجه مرغ بومی گرفتم همون موقع که آوردمش خیلی بی حال بود الان دقت میکنم میفهمم اسهاله‌ روش درمانی هست که بدون دارو باشه؟

سلام وقت بخیر

از داروخانه دامپزشکی داروی اِنروفلوکساسین یا نئومایسین اُکسی تتراسایکلین تهیه و طبق راهنمایی داروخانه مصرف کنید.

یک امتیاز ثبت کنید
اردک سِنش یک ماهه ، شکلات خورده و بی حال شده ، نمیدونم چیکار کنم حالش داره بد تر میشه لطفا راهنمایی کنید سلام وقت بخیر، کافئین و تئوبرومین موجود در شکلات برای پرنده مضر و خطرناک می‌باشد. حتما به دامپزشکی مراجعه ...
سلام خسته نباشید یه بلبل خرمایی دارم 1ماهه که بدنش می خاره وازناراحتی پرهای خودش رومیکنه 1ماه پیش دوتاتخم ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این رفتار بشود ولی مهم‌ترین آنها شامل استحمام کم، بیماریهای پوست ...
طوطی برزیلی دارم من بعد تقریبا ی هفتع بیشتر قفسشو داشتم میشستم دیدم تمام کرم زده کف قفس علتش چیه؟ من عروس هلندیم ...
سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی ...