سلام من یه جوجه بلبل خرما سرلاکی دارم یه پاش سالمه یکی دیگه انگار فلجه خوب میشه آیا؟

سلام وقت بخیر

پایی که دچار مشکل هست باید توسط دامپزشک آتل بندی و مقید بشود

یک امتیاز ثبت کنید
سلام مرغ عشق دارم نزدیک ۱۰ تا ۱۲ تا تخم گذاشت ۵ تا ۷ تاش رو شکستن خوردن ۵ تا اخری نمی ندازن بیرون از خونه و نمی ... سلام وقت بخیر پرنده بطور غریزی تخم‌های معیوب و خراب را حذف میکند، مختصر زمانی را صبر کنید و با استفاده از ...
سلام وقت بخیر عروس هلندی بنده ۷ سالشه تازه برای اولین بار تخم گذاشته ایا نیاز است نزد دامپزشک ببرم سلام وقت بخیر اگر حال عمومی پرنده مساعد و سرحال می‌باشد نیاز به مراجعه نیست.
سلام پرنده من یک دفعه پراش شروع کرده به ریختن از دیروز بعد بال هاش رو ماه های اولی که اوردمش چیدم الان ۱سال ... سلام وقت بخیر، احتمال ابتلا به بیماری‌های پوست و پر مطرح می‌باشد. توصیه میکنم یک عکس با کیفیت از عارضه یا ...
سلام عروس هلندی من حدود ۲۹ روزه هست سرلاک میخوره هر روز سه وعده ی ۱۰ سی سی که با سرنگ میدم بهش البته اینم بگم ... سلام وقت بخیر، فاصله زمانی فعلا هر ۶ الی ۸ ساعت باشد، از سن ۴۰ روزگی از تخم‌مرغ آبپز، عدس، هویج و سایر موارد ...