سلام من یه جفت عروس هلندی دارم بیستون سه روزه تخم گذاشتن ولی جوجه نشدن چیکار کنم

سلام وقت بخیر

با یک چراغ قوه تخم ها را معاینه کنید که جنین دارند یا خیر.

یک امتیاز ثبت کنید
با سلام . یک عروس هلندی ۳ روزه گرفتم برای اینکه جفت شه با عروس دیگم ولی اینی که تازه گرفتم مدفوعش زرد و آبکیه ... سلام وقت بخیر قطعا پرنده تازه خریداری شده باید تا ۱۴ روز مجزا و در قرنطینه باشد، فعلا از داروخانه دامپزشکی ...
سلام خسته نباشید من یه پرستوی تازه از تخم در اومده پیدا کردم تا اینکه جون پیدا و بره من چه مراقبت های باید انجام ... سلام وقت بخیر، درباره پرستوها، با توجه به اینکه پرنده های مهاجر هستند و همچنین از نظر تغذیه گونه ای هستند ...
سلام و خسته نباشید عروس هلندی من بعد از حمام سرش کمی کچل شده و بیحال هستند سلام وقت بخیر ریزش پر نگران کننده نیست و رویش خواهد داشت ولی اگر بیش از یک ساعت پرنده بیحال بود حتما به دامپزشکی ...
سلام، من عروس هلندیم حدود یه ماه و نیم قبل ی عفونت جزئی داشت ک دکتر برای دو تا انتی بیوتیک باکتری واستاتیک ... سلام وقت بخیر احتمالا پرنده در حال حاضر درگیر بیماری تنفسی می‌باشد، بهتر است معاینه شود و از قفسه سینه، ...