سلام من یه توله میکس پامرانین واشپیدر دارم بالا اورد امروز وبی حال افتاد حتی دهنش قفل شد الانم بی حاله چیکار کنم

سلام وقت بخیر

اگر بی اشتها شده و غذا نمیخورد جهت سرم تراپی و ازمایش خون به دامپزشکی مراجعه بفرمایید.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من سگم ۱۳ سالشه ماده ست به تازگی ازش ترشحات زرد رنگ و چرکی میاد بیرون میگن که رحمش عفونت کرده باید چیکار ... سلام وقت بخیر در عفونت های رحم یا پایومترا باید انتی بیوتیک های وسیع الطیف تجویز شود . اگر به صورت خوراکی ...
سلام وقت بخیر یه سگ پامر روباهی سفید رنگ حدود دو ساله دارم یه مدته آبریزش چشماش احساس میکنم زیاد شده و گوشه ... سلام وقت بخیر، در این نژاد طبیعی هست (وجود رنگدانه در اشک به علت تماس با اکسیژن هوا اکسید میشه و رنگ قهوه ای ...
سلام من سگم تازه ۲۰ روزه که عمل کرده و بخیه های او کشیده شده ولی فکر کنم جای یکی از بخیه ها باز شده جدیدا میخواستم ...
سلام من سگم یک بند انگشت لواشک و یدونه بسکوییت ترد و یواشکی خورده خوشبختانه زود رسیدم اما همش داره بالا میاره ... سلام وقت بخیر التهاب معده پیدا کرده ۲۴ ساعت آب و غذا بهش ندید باید سرم تراپی و داروی التهاب معده براش تجویز ...