سلام من یه بچه گنجشک پیدا کردم یکی از پاهاش مثل اینکه مشکل داره فقط میپره نمیتونه پرواز کنه چیکارش کنم؟ بعد اینکه آب و نان و برنج پخته شده براش گذاشتم نخورده میشه راهنمایی کنید غذا چی بهش بدم؟

سلام وقت بخیر

برای تشخیص مشکل پا باید توسط دامپزشک معاینه شود. در حال حاضر علاوه بر موارد غذایی که ذکر کردید مقداری سرلاک پرندگان داده شود.

یک امتیاز ثبت کنید
سلام وقت بخیر عروس هلندی من ی مدته پر سمت چپش رو بلند میکنه و جیغ میزنه انگار که یه چی داره اذیتش میکنه احتمالا ... سلام وقت بخیر احتمال زیاد یک خراش یا جراحت ایجاد شده و بهتر است بال با دقت بررسی و جراحت برطرف بشود.
من یکشب رفتم بیرون مینا من خونه تنها بود بعد فراد شب آمد دیدم افتاد تو خونش بعد این شبا تو بغلم می خوابید یک ... سلام وقت بخیر عوامل مختلفی می‌تواند سبب این حالت بشود، ترس شدید، مسمومیت، بیماری‌های عفونی و ... لذا حتما ...
طوطی برزیلی دارم من بعد تقریبا ی هفتع بیشتر قفسشو داشتم میشستم دیدم تمام کرم زده کف قفس علتش چیه؟ من عروس هلندیم ...
سلام من یه طوطی برزیلی چهار ماهه دارم که امشب شروع کرد به استفراغ کردن و دانه هایی که خورده بود رو همون شکلی ...