سلام من یه بچه گربه گوشه ی خیابون پیدا کردم حدودا سه یا چهار هفتشه براش شیر خشک تهیه کردم روز اول خورد مدفوع اصلان نکرد یکم روغن زیتون بهش دادم مدفوع کرد ولی الان دروزه که اصلن مدفوع نکرده موقع ادرار کردن هم خیلی داد میزنه شکمش یکم ورم کرده چیکار باید که نمیره

سلام وقت بخیر

بچه گربه ها از حدود ۳ هفتگی دیگه خودشون میتونن ادرار و مدفوع بکنن
یه مقدار با ماساژ شکم و ناحیه مقعد کمکش بکنید
اگر باز هم دفع انجام نشد به دامپزشک مراجعه نمایید

یک امتیاز ثبت کنید
سلام من داشتم اسباب بازیای گربه رو مرتب میکردم بهم حمله کرد و چنگ انداخت بازوهام خراش برداشت واکسنهاشو کامل ... سلام وقت بخیر، به طور کل اگر در ارتباط با حیوانات زیادی در خارج از منزل هستین بهتر است واکسن هاری و کزاز زده ...
سلام ببخشید من تقریبا یه ساله تو حیاط خونم به یه گربه غذا میدم اونم همینجا میمونه و تا حالا فقط یه بار مریض ... سلام وقت بخیر غذا نخوردن ، بی‌حالی و لرزش پاها و ضعف، یک علامت هستن که بیماری خیلی مختلفی میتونن باعث این ...
سلام خسته نباشید گربه من یه چند وقتی هست که فحل شده خیلی سر و صدا میکنه قبلا وقتی اینطوری میشد ۱ هفته ای خوب ... سلام وقت بخیر گربه ها با افزایش سن مدت زمان فحلی افزایش پیدا می‌کنه و در تمام مدت فصل فحلی که عمدتا بهار ...
سلام.عرض ادب. یکی از گربه ها پشت گوش سمت راستش ورم کرده و به خاطر شدت تورم و کش اومدن پوست زیر گوشش یه زخم کوچولو ... سلام وقت بخیر ممکنه عفونت باکتریایی ، قارچی یا انگلی باشه حتما به دامپزشک مراجعه نمایید که با نمونه گیری ...